Pages maintined by
Netron

Om vår trykkmetode

Skilt - Bane SkillerBaneskillerskilt med reklame/logo komplett
Til turneringer og trening - praktiske skiller mellom mindre baner med bukkeskilt i plast. Vi produserer komplette skilt på 5 mm skummet plast, som er smidig og lett å håndtere, da de er hengslet med håndtak på midten, og skiltene kan lagres sammenslått.

Skiltene er 2,05 meter x 50 cm. Ditt budskap gjengis på 2 sider. Originaler kan være ren tekst eller tekst/logo/illustrasjoner. Fast pris pr. Skilt kr. 5.000.- + mva. Rabatt ved flere med samme motiv. Hurtig levering, forsendelse/frakt avtales.

Send dine originaler på mail så får du en bekreftet leveingstid og ferdig oppsett til godkjenning. Vi leverer også bannere til utebruk i store formater, og Roll-ups til presentasjoner innendørs i format 90 cm bredde og 2,1 meter høyde, komplett med trykk.

Draktreklame, T-skjorter og gensere med trykk
Vi leverer alt av tekstiltrykk til klubber og lag. Fra 1 stk. til 10.000 stk. Med nummer eller navn eller initialer etter liste. Silketrykk i opp til 6 farger, digital-trykk og digital tekst /logo for små antall. Vi har over 50 års erfaring med trykk og kan gi råd om de fleste prosesser som er aktuelle. Vi leverer tekstiler fra Fruit of the Loom, New Stream, Tracker, You og andre med ditt trykk.

Send oss en forespørsel på mail så får du raskt svar med pris. Du får best resultat hvis du har vektoriserte filer, eps, ai eller dxf. Vi kan også lage den helt spesielle trøyen i 1 eksemplar på kort tid til en gunstig pris!Display med Golfregler

Golfreglene illustrert – nå på norsk!
Fjorårets bestselger på golffronten er nå oversatt til Norsk. Golfreglene – en hurtighjelp er et praktisk lite hefte som du kan ha i lommen eller golfbagen, og bruke som oppslagsverk på banen.

Den er meget oversiktlig og lett å slå opp i. Dessuten er den plast- laminert for å tåle en norsk sommer, og innbundet med spiralrygg. Den vil bli tilgjengelig på Norske golfbaner, og koster kr. 99.-. Klikk her for å laste ned produktark.

NB: Vi tilbyr også en spesiell utgave for bedrifter og golfklubber som vil ha sin egen design på side 1 og 2, ta kontakt for tilbud. (min. 250 eks.)

Vårkampanje logoballer
Snart starter vårsesongen! Gjør deg klar med proffesjonelle Titleist baller med din egen logo på. Velg mellom Titleist Pro V1 / Pro V1x, Titleist NXT Tour, Titleist NXT eller Titleist PTS SoLo.

Klikk her for å laste ned prisliste.

Vel etablert i Grini Næringspark 3

Tekstiltrykk, digitaltrykk og tampongtrykk er samlet i et tilpasset lokale i 2. etasje i Grini Næringspark 3, der "Etaten" ble spilt inn.

Vi tilbyr T-skjorter, collegegensere, hettegensere etc. fra Fruit of the Loom og trykk på plagg levert av våre kunder.

Nå også digitaltrykk på tekstiler, minste antall 1 stk. i fargetrykk.

Digitaltrykk på vinylfolier til innendørs og utendørs bruk, etiketter i små opplag, bildekor, vindusdekor og tekstiltransfers.

Tampongtrykk på golfballer, USB-nøkler og alle små plast og metalldeler med 2-komponent holdbar farge.

Gjesteparkeringsplasser har vi mange av, kom innom og besøk oss!

Trykkeriet på Skytta legges ned
I snart 50 år er det kommet ulike trykk fra Chr. Brynildsen & Co. Nå legges trykkeriet på Skytta ned og et mindre trykkeri etableres på Grini Næringspark i Bærum. Firmaet fortsetter produksjonen av tekstiltrykk, tampongtrykk på blant annet golfballer, og digitaltrykk på folie til bildekor, vindusdekor, utendørsbanner og skilt.

Dette foregår i Grini Næringspark 3. Vi beholder telefonnummer 67 06 48 80, fax 67 06 19 37 og webadresse og mailadresse. Thor O. Rokkerud er blitt pensjonist, Tom Sveum har begynt hos Oslo Silketrykk, og Kirsten Persson hos Ellco Etikettrykk.

 
Esker/Display - Plast/selvklebende - T-skjorter/tekstil - Digitaltrykk - Folieskjæring
Om firmaet
- Om serigrafi . Nyheter - Kontakt oss . in english

Alle rettigheter © 1997-2006 Chr. Brynildsen & co AS
Gå til forsiden ved å klikke her Gå en side tilbake Summary in English Hvordan kontakte oss Nyheter fra oss Om vår trykkmetode Om Chr. Brynildsen & Co as Folieskjæring Plast / Selvklebende Digitaltrykk T-skjorter / Tekstiltrykk Esker / Display