Pages maintined by
Netron

Esker/Display

Det er også her bruksområde og ønsket levetid som bestemmer hvilken foliekvalitet man bør velge. Når det gjelder selvklebende folier er det to hovedtyper etter produksjonsmetode, nemlig ekstruderte (rimelige og mindre stabile folier) og støpte folier som er svært stabile og holdbare. Det finnes i begge typer folier av PVC, Polyester, Polyetylen og en rekke spesialplaster med spesielle egenskaper.

Støpte PVC-folier er mest brukt til å skjære tekst og illustrasjoner, da de er svært stabile og har lang levetid. 3M Scotchcal TM har en rekke kvaliteter med opp til 10 års utendørs holdbarhet. Innendørs har disse foliene nærmest evig liv, hvis de er montert på en egnet flate. Fasson, (Avery) og Oracal er andre merkenavn som også har gode folier med tildels lang levetid. Fargeutvalget for skjærefolier et stort, og det er ofte mulig å finne standard folier som er egnet til å gjengi DIN logo.

Folieskjæring utfører vi i små formater, ikke over 30 cm bokstavhøyde, og vi kan levere skilt og merking på en rekke materialer. Skummet PVC i 10 mm tykkelse er mye brukt for utendørs skilting. Både laminerte og kompakte lakkerte aluminiums-plater er mye brukt, alt etter behov og ønsket levetid for skiltet/merkingen. Bildekor og vindusdekor for 1 - 5 biler/vinduer er typiske oppdrag for vår folieskjæreavdeling.

Vi kan også kombinere trykte motiver på folie med tekst som skjæres når det er snakk om større antall, eller med digitaltrykk hvis det er snakk om 1 - 5 stk. Logoer og andre spesialutførelser må scannes inn i vårt system, hvoretter det er mulig å bestille enkeltutførelser i forskjellige formater og farger til en rimelig pris. Send oss noen linjer på Fax eller E-mail, så kan vi gi et forslag til løsning for DIN bedrift.
     
 
Esker/Display - Plast/selvklebende - T-skjorter/tekstil - Digitaltrykk - Folieskjæring
Om firmaet
- Om serigrafi . Nyheter - Kontakt oss . in english

Alle rettigheter © 1997-2006 Chr. Brynildsen & co AS
Gå til forsiden ved å klikke her Gå en side tilbake Summary in English Hvordan kontakte oss Nyheter fra oss Om vår trykkmetode Om Chr. Brynildsen & Co as Folieskjæring Plast / Selvklebende Digitaltrykk T-skjorter / Tekstiltrykk Esker / Display