Pages maintined by
Netron

Esker/Display

Selvklebende vinyl og trykk på andre plastmaterialer er spesielt godt egnet i serigrafi, og dette er en av våre spesialiteter. Det er bruksområde og ønsket levetid som bestemmer hvilken kvalitet man bør velge.

Når det gjelder selvklebende folier er det to hovedtyper etter produksjonsmetode, nemlig ekstruderte (rimelige og mindre stabile folier) og støpte folier som er svært stabile og holdbare. Det finnes i begge typer folier av PVC, Polyester, Polyetylen og en rekke spesialplaster med spesielle egenskaper. Vi har muligheter for å arke folier fra rull, trykke i ønsket antall farger, stanse ut etter tegning eller i sirkler, ovaler , etc. og slisse bakpapiret for å forenkle montasjen.

Selvklebende merker i alle størrelser og fasonger, trykket på folier med 1 til 10 års holdbarhet i et rikt utvalg av kvaliteter.

Vi er behjelpelig med valg av riktig type vinyl.


Støpte folier er gjerne tynnere, og må påføres en maskeringsfolie for å kunne monteres uten problemer. Denne fjernes etter montering, og er kun et midlertidig hjelpemiddel. Under kapitlet folieskjæring, finner du forøvrig mer informasjon om selvklebende folier og muligheter.
   

Vi trenger følgende opplysninger for å kunne gi et tilbud :

E-post :
Navn :
Antall merker 
  Antall farger 1  flere 
Kontakt meg via: E-post  Telefon  Telefax 
I feltet nedenfor trenger vi at du skriver inn ting som: Bruksområde, Ønsket levetid, Format/formater, Rettvendt/speilvendt (speilvendt har lim på trykksiden for montering bak glass) Evt. utstansing, (legg ved skisse, så vi kan vurdere kostnad for stanse) Send evt. ved en datafil på E-mail i .eps eller .ai som viser fasongen.

 

 

 
Esker/Display - Plast/selvklebende - T-skjorter/tekstil - Digitaltrykk - Folieskjæring
Om firmaet
- Om serigrafi . Nyheter - Kontakt oss . in english

Alle rettigheter © 1997-2006 Chr. Brynildsen & co AS
Gå til forsiden ved å klikke her Gå en side tilbake Summary in English Hvordan kontakte oss Nyheter fra oss Om vår trykkmetode Om Chr. Brynildsen & Co as Folieskjæring Plast / Selvklebende Digitaltrykk T-skjorter / Tekstiltrykk Esker / Display