Pages maintined by
Netron

Esker/Display

Ved behov for stort format og et lite antall fargetrykk på folie, kartong eller laminert på plater, er vår avdeling for digitaltrykk klar til å løse oppgaven. Alle som har digitalt materiell som blir brukt til trykking av tidskrifter, kataloger, plakater eller liknende kan få laget disse i større format egnet for bruk til utstillinger, bildekor, seminarer eller rett og slett til permanent dekor i egne lokaler.

Vi tar imot dias, tegninger og annet materiell som scannes inn for digital utkjøring på ønsket materiale. Ta kontakt for å diskutere ditt behov for hurtig og rimelig trykk i små antall men store formater. Vi tilbyr her 3M Scotchprint TM med opp til 6 års utendørs holdbarhet, fra 1 eksemplar og oppover!

Her er det bare fantasien som setter grenser for bruk av firmaets produkter, bygning, logo, etc. til dekor på 1 eller 2 biler. Kombinert med Folieskjæring. av tekst, kan vi tilby en varig og god løsning. Ta kontakt for nærmere detaljer om hva vi kan gjøre for DEG!

 
Esker/Display - Plast/selvklebende - T-skjorter/tekstil - Digitaltrykk - Folieskjæring
Om firmaet
- Om serigrafi . Nyheter - Kontakt oss . in english

Alle rettigheter © 1997-2006 Chr. Brynildsen & co AS
Gå til forsiden ved å klikke her Gå en side tilbake Summary in English Hvordan kontakte oss Nyheter fra oss Om vår trykkmetode Om Chr. Brynildsen & Co as Folieskjæring Plast / Selvklebende Digitaltrykk T-skjorter / Tekstiltrykk Esker / Display